Nézz filmet az osztályoddal! – Újraindul a SuliMozi


Kovács Barna (19éves) - 5 hónapja

Úrjaindulnak a SuliMozi élő vetítései, melyek az elmúlt időszakban – sok más programhoz hasonlóan – az online térbe kényszerültek. A Budapest Film Zrt. által szervezett programsorozatra olyan osztályok jelentkezését várják, akik szívesen megnéznének közösen, kedvező áron egy filmet. Igény szerint a mozizás után beszélgetésre is van lehetőség Kovács Gellért filmszerésszel.                

Itt érhető el a katalógus, amiből kedvükre válogathatnak az osztályok. Meg lehet nézni többek között az Élősködők, a FOMO – Megosztod, és uralkodsz, a Macskafogó vagy éppen a Visszatérés Epipóba című filmet, mellyel egyébként mi is foglalkoztunk korábban.  A filmeket a Budapest Filmhez tartozó mozikban lehet megnézni, így a Kino Cafe, a Tabán, a Művész, a Puskin, a Toldi és a Corvin Mozi is szívesen várja a fiatalokat.

A jegyár beszélgetés nélkül filmtől függetlenül 800 forint/fő, beszélgetéssel együtt pedig 900 forint/fő. További információk a www.sulimozi.hu weboldalon érhetők el.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved