Telenorosoknak nincs kifogás – 60 perc ajándék beszélgetést kapnak az előfizetők Anyák napjára


kidsnews (127éves) - 6 hónapja

Anyák napja alkalmából a Telenor május 2-án 60 perc ingyen belföldi beszélgetést ad minden lakossági számlás és kártyás, valamint dolgozói csomaggal rendelkezőügyfelének, hogy felhívhassák édesanyjukat, vagy a számukra legfontosabb személyt. A kedvezmény aktiválásával nem kell megvárni május 2-át, már most is – egészen május 2-ig – aktiválható a MyTelenor applikációban, és valamennyi hálózatra érvényes.

Egy friss kutatás eredménye szerint Magyaroroszágon a 18-55 évesek körében „Anyu” szerepel az egyik leggyakrabban a híváslistákban, és a telefonos beszélgetés még mindig az egyik leggyakoribb kapcsolattartási forma, ha az anya-gyerek kapcsolatról van szó.

A járványügyi időszak előtt édesanyánkkal jellemzően személyesen (81%) találkoztunk vagy telefonon beszéltünk (73%), azonban a pandémia alatt értelemszerűen többet telefonálunk és használjuk a csevegő applikációkat – derült ki a Telenor Anyák napja alkalmából készített, online kutatásából[1], melyben a kapcsolattartási szokásokat vizsgálta. A személyes találkozások csökkenésével összhangban a felmérésben résztvevők harmada többet beszél telefonon az anyukájával, de egyre népszerűbb a chatelés (25%) és a videóhívás (22%) is.

Anyák napján itt az ideje a hosszabb és mélyebb beszélgetéseknek: a Telenor május 2-án 60 perc ingyen belföldi beszélgetést ad minden lakossági számlás és kártyás, valamint dolgozói csomaggal rendelkezőügyfelének, hogy felhívhassák édesanyjukat, vagy a számukra legfontosabb személyt.

A kedvezmény április 26-tól május 2-ig aktiválható a MyTelenor applikációban, és valamennyi hálózatra érvényes[3]. A Telenor a munkatársainak is ad 60 percet ajándékba; Anyák Napja alkalmából április 30-án, pénteken a vállalat dolgozói 1 órával hamarabb befejezhetik a munkájukat, hogy ezzel is több időt tölthessenek szeretteikkel – akár telefonon, akár személyesen.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

[1] Az Ipsos Instant Research felületén készült kutatás 840, 18 és 55 év közötti internethasználók megkérdezésével zajlott 2021. április 16. és 2021. április 21. között.

2 Az Ipsos Instant Research felületén készült kutatás 840, 18 és 65 év közötti nő megkérdezésével zajlott 2021. február 24. és 2021. március 1. között.

3 Részletek a MyTelenor applikációban és a Telenor Facebook-oldalán.

2017 Kidsnews | All rights reserved