30Y. hisztori + Esti Kornél közös koncert a Budapest Parkban!


Papp Júlia (16éves) - 4 hónapja

Július 2-án az Esti Kornél és a 30Y zenekar együtt lépnek a Budapest Park színpadára, hogy a nagy kihagyás után megörvendeztessék a budapesti közönséget is!

A nyárral elindulnak az élő – durva, mi? – koncertek is, a 30Y és az Esti Kornél is a MiniFishingen kezdi a szezont június közepén, így a Parkba teljesen bemelegedve érkezik majd a magyar könnyűzenei élet két igen meghatározó bandája egy hatalmas nosztalgiázásra és zúzásra.

A 30Y tavaly lett kereken 20 éves, úgyhogy a 11 kiadott lemez, több, mint 20 videoklip és különböző izgalmas koncertélmény mellett is lesz mire közösen visszaemlékezni. 

“ha már hisztori, akkor tényleg óriásit gondoltunk ki. Az Esti Kornél a barátom, együtt töltöttük a hétvégét pécsen a stúdióban és együtt töltjük a napot a parkban. A zajzajzaj mi vagyunk, gyertek velünk!” – írják Beck Zoliék.

Az Esti Kornélosok háta mögött is meglapul 15 közös év, ám ők ezúttal nem csak a múltba tekintenek vissza, hanem a jövőt előre vetítve amolyan spoiler-gyanús módon a közelgő új lemezük egyik dalát ezen az estén fogják először élőben eljátszani.

“az első idei budapesti koncertünkön ráadásul barátainkkal, testvérzenekarunkkal, a 30y-nal közösen ünnepelhetünk. hozunk egy új dalt is. nagyon hiányoztok, alig várjuk a találkozást!” – ők ezt írták. 

Már mind várjuk az újratalálkozást!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved