Bakelit őrültek: Dua Lipa


Solymosi Máté (19éves) - 4 hónapja

Dua Lipa már első albumával berobbant a mainstreambe, de a Future Nostalgia tette igazán maradandó sztárrá. Az album három hatalmas rádiósingle-t szült a Don’t Start Now, a Physical és a Levitating képében, melyekből csöpög a 70-es 80-as évek iránti szeretet és a jelen technológiáinak alapos ismerete.

Az album ugyan tavaly jött ki, de azért idén sem maradtunk Dua Lipa content nélkül: az énekesnő kiadott egy bővített verziót az albumból Moonlight Edition néven, rajta a We’re Good című kiváló új számmal és a Levitating DaBaby-s remixével.

A Moonlight Edition tartalmilag nem különösen izgalmas, de nincs miért siránkozni, hiszen az újonnan felkerült számokkal a világon semmi baj nincs. Kissé összecsapottnak hat például attól, hogy a Miley Cyrus-al közös számuk felkerült rá (ez Miley albumának alapverzióján kapott helyet), de mivel a szám maga tök jó ezért zavarni nem különösen zavar.

A duplabakelit, melyet a Magneoton szolgáltatott a szerkesztőségnek nem különleges, de teljesen rendben van.

A tok tartós, kellemes tapintású papírból készült, a lemezek jól szólnak, viszont igazából itt meg is áll a csomag. Nincs izgalmas lemezszín, a belső papírtok szimpla fekete, dalszövegek nincsenek rányomva, így összességében nem rajongok a kiadásért.

Ha jó áron hozzá tud jutni az ember, akkor viszont ajánlanám, mert egy nagyon korrekt albumról van szó, amit lényegében bármikor fel lehet tenni egy körre.

Elérhető a Moonlight Edition persze Streaming-szolgáltatásokon és CD-n is, szóval nem kell vakon beleugrani a bakelitbe, hogyha nem akar az ember. Viszont szerintem ebben sincs komoly kockázat, mert szerintem ha valakinek tetszettek a népszerű számok, akkor az egész albumot kedvelni fogja.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

Magneoton  támogatott tartalom

2017 Kidsnews | All rights reserved