Egy volt KGB-ügynök könyve a legjobb memóriafejlesztő könyvek között


kidsnews (127éves) - 4 hónapja

Bár sokan azt gondolják, hogy egy titkos ügynök legnagyobb fegyvere a különleges tolla, vagy pisztolya, a legnagyobb sikereket a memóriájával és a figyelem irányításával tudja elérni. Erről szól Denis Bukin könyve is, aki maga is a KGB tisztje volt. 

A könyv eredetileg orosz nyelven íródott, a magyar változat az amerikai kiadás alapján készült. A könyv amellett, hogy gyermekek kedvence lehet, a felnőtteknek is kitűnő választás.

A könyv számos módszert mutat be arra vonatkozóan, hogyan fejlesszük a saját emlékezőtehetségünket. A Kémtanoda segítségével olyan szintre emelhetjük a memóriánkat, mint egy hírszerző ügynök. Nemcsak kiskamaszoknak, hanem felnőtteknek is ugyanúgy ajánlom” – mondta a könyvről Kádár Annamária pszichológus.

A könyv külön értéke, hogy igazán hiteles forrásból származik, hiszen egy volt KGB tiszt írta, aki pontosan ismeri, hogy milyen kvalitásokkal kell bírnia a világ egyik legjobb titkosszolgálatának dolgozó titkosügynököknek. Nagyon sok nyelven kiadták, hatalmas nemzetközi sikernek örvend – Kínában és Amerikában is.

Szeretünk nagy képet festeni a fiatal generációnak. Megmutatni, hogy mi értelme van egyébként értelmetlennek tűnő dolgoknak – például miért érdemes memorizálni a szorzótáblát, verseket és miért fontos a szövegértés, a történelemtanulás – hogyan fogja tudni integrálni ezeket az ismeretek.” – mondta Vágási Emőke, a Cor Leonis Kiadó vezetője.


Nagy megtiszteltetésnek számít, ha a Szívünk rajta! programba beválasztanak egy könyvet, ugyanis a bekerülő műveket egy 12 főből álló szakmai zsűri válogatja össze, az ajánlásaikat pedig egy több mint 40 főből álló gyerekzsűri hagyja jóvá. „A Szívünk rajta! egyfajta minőségi garancia. A program független minden kiadótól és szerzőtől, szakmai hátterét a Bookline és az UNICEF szolgáltatja.

 Június elseje gyereknap, és júniusban kiemelten figyelünk a gyerekekre, ez külön öröm számunkra – tette hozzá a kiadó vezetője.  
Kémtanoda – Vagy olyan okos, mint egy KGB-ügynök?
című könyve Magyarországon is győztesként került ki a sok ajánlás közül.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

Cor Leonis Kiadó

2017 Kidsnews | All rights reserved