Június 8. – a legjobb barátok napja


kidsnews (127éves) - 3 hónapja

Az élet nem lenne ugyanaz legjobb barátok nélkül. Ők azok, akikre számítani lehet, hogy egy pillanat alatt ott teremnek, amikor szükség van rájuk. Akik szeretnek, velünk nevetnek, támogatnak és vígasztalnak minket – jó és rossz időkben egyaránt.

1935-ben az amerikai kongresszus döntött úgy, hogy június 8-át a szoros barátságnak szenteli. Ez tagadhatatlanul felemelő, szórakoztató és egyszerűen fantasztikus ötlet volt tőlük, amiről nem szabadna megfeledkezni.

Szánjunk egy percet arra, hogy megbecsüljük a személyt, akivel nemcsak nyaralni mennénk el, akit felhívunk, ha gondban vagyunk, akivel megosztjuk legbelsőbb titkainkat, akinek még az utolsó falat sütinket is odaadnánk (ez az igazi barátság!).

Lehet, hogy most azt mondod: “Nincs szükségem külön napra, hogy megmutassam a legjobb barátomnak, mennyire szeretem őt!” De hát miért ne lenne?

Ez egy tökéletes ürügy arra, hogy összejöjjünk, élvezzük kedvenc közös foglalatosságunkat, és még jobban értékeljük őket, mint általában. A legjobb barátok napját mindenképpen érdemes hangosan és büszkén megünnepelni!

Emberek milliói jelölik meg ezt a különleges napot minden évben azzal, hogy kedveskednek legközelebbi és legkedvesebb barátjuknak. Ha a távolság elválaszt, elég, ha csak egyszerűen felveszed a telefont, hogy nagyon boldog legjobb barátok napját kívánj annak a különleges személynek!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

daysoftheyear.com

2017 Kidsnews | All rights reserved