Mit nézzünk a nyáron? – Az HBO GO júniusi kínálatából szemezgettünk


Kovács Barna (19éves) - 4 hónapja

Lassan véget ér a tanév, újra több szabadidővel gazdálkodhatnak a diákok. A járvány enyhülése miatt ugyan már számtalan program közül lehet válogatni, de a film- és sorozatnézős esték bizonyára így is gyakoriak lesznek a következő hónapokban. Ha már látod is magad előtt, ahogyan popcornnal a kezedben pihensz a kanapén, de bizonytalan vagy abban, hogy mit nézz, akkor segítségedre lehet ez a cikk, melyben összeszedtünk tíz sorozatot, filmet a HBO GO júniusi kínálatából.

  • Rick és Morty

Ez az animációs vígjáték sokaknak ismerős lehet, június 21-től pedig az HBO GO kínálatában is megtekinthető az első négy évada magyar szinkronnal és felirattal egyaránt. Nem érhet csalódás akkor sem, ha már láttad a sorozat összes részét, ugyanis – szintén június 21-től – az amerikai premierrel egyidőben hétről hétre elérhetővé válnak az ötödik évad részei is. Rick Sanchez, a szociopata tudós legújabb intergalaktikus kalandjait felirattal nézhetik meg az érdeklődők.

  • Betty

Vajon gördeszkások csak fiúk lehetnek? Nem! Crystal Moselle rendezőnő 2018-ban készítette el a Skate Kitchen című, gördeszkás lányokról szóló, New York-i szubkultúrát bemutató filmjét, melyet két évvel később a Betty című vígjátéksorozat követett, mely ugyancsak arról szól, hogy a gördeszkázásban nem csak a fiúk lehetnek menők.

Az HBO GO-n június 12-től hetente érkeznek a sorozat második évadának részei, ezek magyar felirattal lesznek megtekinthetők. A második évadban a két legjobb barátnő, Kirt és Janay ezúttal egy lányoknak szóló gördeszkás hepajt rendeznek New York Lower East Side negyedében.

A gördeszkaparkban újra együtt lógnak Honeybearrel, Indigóval és Camille-jal. Az öt fiatal, független és intelligens nő olyan különleges, bensőséges viszonyt alakít ki, amelyben mindannyian szembenéznek sebezhetőségükkel, egyéniségükkel és az önfelfedezés útjára lépnek.

  • A szolgálólány meséje

Ez a cím bizonyára nem mond újat azoknak, akik otthonosan mozognak a sorozatok világában. A dráma, thriller negyedik évadának részei április vége óta érkeznek az HBO GO-ra, ám ebben a hónapban véget ér a sorozat egy időre, ugyanis az ötödik évadra még várni kell.

A disztópikus történet Gileád totalitárius társadalmában játszódik, mely természeti katasztrófák árnyékában jött létre az egykori USA területén. A körülmények miatt az emberiség túlélése veszélybe került, és a vészesen lecsökkent születésszámok miatt fundamentalista, teokratikus diktatúrát alakítottak ki, amelyben az egyik központi tényező a születések számának központi irányítása. Gileádban a nők egy része újra tulajdontárgynak számít, a kevés megmaradt termékeny nőt szexuális rabszolgaságba kényszerítik a populáció növelése érdekében. Vajon fel mernek valaha lázadni az elnyomó rendszer ellen?

  • Easttowni rejtélyek

Júniusban ért véget az Easttowni rejtélyek, amely az utóbbi idők legsikeresebb HBO sorozatává nőtte ki magát.

A sztori Pennysylvania állam egyik kisvárosának zárt közösségében játszódik, ahol egy helyi nyomozó, Mare Sheehan próbál egy gyilkosság végére járni, miközben a saját élete is éppen darabokra hullik.

A Kate Winslet, Guy Pearce és Jean Smart főszereplésével készült sorozat természetesen visszanézhető az HBO GO kínálatában.

  • Superman és Lois

Júniusban is folytatódik a Superman és Lois Lane újságíró családi életét bemutató sorozat, melyben a pár élete legnagyobb kihívásaival szembesül: dolgozó szülőként két fiukat nevelik, akik örökölhették apjuk kriptoni képességeit.

  • Batwoman

A sorozat azt mutatja be, hogy Bruce Wayne unokatestvére, Kate Kane három évvel Batman eltűnése után visszatér Gotham City-be, magára ölti Batwoman álcáját, és Batman nyomdokaiba lépve szembeszáll a bűnözőkkel. De vajon sikerrel jár? A sorozat teljes első évada elérhető az HBO Go-n, a második évad részei pedig heti rendszerességgel érkeznek a streamingszolgáltató oldalára.

  • Fekete Hétfő

A fekete hétfőn, 1987. október 19-én történt a történelem legsúlyosabb tőzsdei összeomlása. A 18 éven felülieknek ajánlott sorozat bemutatja, hogy kívülállók egy csoportja hogyan fektette meg a Wall Streetet, és ez hogyan vezetett végül a világ legnagyobb pénzügyi rendszerének összeomlásához. A történelmi komédia harmadik évadának részei május vége óta hetente érkeznek az HBO GO kínálatába. Természetesen az első két évad is bármikor megtekinthető. 

  • Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre

Vizy Márta (Stork Natasa) magyar idegsebész, aki komoly karriert futott be az Egyesült Államokban. Egy New Jersey-ben megrendezett orvosi konferencián megismerkedik Drexler János agysebésszel (Bodó Viktor), és a rövid találkozás során ráébred, hogy ő „az az ember, akit keresett”. Elutazik hozzá Budapestre, ám hiába várja a sietve megbeszélt randevún a Szabadság hídnál: János nem jelenik meg, ezért Márta elmegy a kórházba, ahol a férfi dolgozik. Ám ott csak annyit mond neki János, hogy nem emlékszik rá, hogy valaha is találkozott volna vele. Vajon a nő János egy hasonmásával ismerkedhetett meg? János csak úgy tesz, mintha nem ismerné? Vagy egyszerűen csak elképzelte feltételezett kapcsolatukat, gondosan kitalálva „minden részletet, hogy még saját maga is elhiggye, hogy megtörtént”?

  • Tom és Jerry-show

A kisebbek sem maradnak néznivaló nélkül, június eleje óta elérhető a Tom és Jerry-show ötödik évada, folytatódik a macska és az egér ősi rivalizálása.

  1. Tapsi Hapsi és barátai

Június 18-án debütál a Tapsi Hapsi és barátai című sorozat első évada a HBO GO-n. A Bolondos dallamok vadonatúj sorozata friss történetekkel várja az új évezred nézőit! Tapsi Hapsi, Dodó kacsa, Cucu malac és a Bolondos dallamok többi jellegzetes karaktere visszatér, hogy tovább szórakoztassák a kicsiket és a nagyokat kalandjaikkal, burleszkszerű jelenetekkel és a végtelen mennyiségben áradó lökött energiával.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

Az ajánló a HBO Go -val közös együttműködés keretében készült

2017 Kidsnews | All rights reserved