Replikák a szobánkban – Luke Skywalker X-szárnyú vadászgépét raktuk össze


Orbók Réka (22éves) - 4 hónapja

Szerintem nem túlzás azt állítani, hogy minden nagyobb Star Wars rajongó álma, a széria bármely híresebb gépének replikáját a saját szobájában látni. A LEGO ezzel pedig nem csak a kisebbekre gondol. Az összes kedvenc űrhajónk és hozzá rengeteg bulis kiegészítő megtalálható a kínálatukban. A komolyabb gyűjtők könnyedén beszerezhetik a közel egy méter hosszú, fél méter széles 7500 darabból álló Millennium Falcon-t, de ha inkább a sötét oldal felé húz a szívük, akkor a hasonló méretekkel rendelkező Imperial Star Destroyer – Csillagrombolót is választhatják. Aki viszont szeretne kevesebbet költeni, annak ott vannak a kisebb szettek, melyek segítségével könnyedén beleképzelheti magát többek között Luke helyzetébe az X-szárnyújával, lehet birodalmi TIE vadász, vagy akár Kylo Ren az űrsiklójával.

Nekem Luke Skywalker X-szárnyú vadászgépét volt lehetőségem összerakni és kiállítani, mondanom sem kell mennyire izgatott voltam. Ez volt az első komolyabb legos élményem, és meg is lepődtem mennyire lekötött és egyben szórakoztatott is a dolog.

Ez a szett tartalmazza az idősebb Luke-ot, Leia-t, R2-D2-t és Donna tábornokot. Miután kicsomagolás után kijátszottam magam a figurákkal, elkezdtem összerakni a gépezetet. Mint hamarosan kiderült a pilóta fülke nyitható és így bármilyen LEGO figura el tudja vezetni gépet a sötét erők ellen harcolva. Sőt a szárny két oldalán rugós kilövő is található és a szárnyak is egy gombnyomásra támadó helyzetbe kapcsolhatók!

Teljesen mindegy, hogy a rajongó fiatalabb – idősebb, fiú – lány ez a LEGO garantált szórakozást nyújt bárki számára, ráadásul könnyedén kiállítható, hogy ha jönnek a barátok, akkor irigykedhessenek.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.

A cikk megírásához az Skywalker X-szárnyú vadászgépét a LEGO Hungária Kft. biztosította.Forrás:

Támogatott tartalom

2017 Kidsnews | All rights reserved