A 60-as évek amerikai autósmozijainak fénykorát idézi a Lupa Drive-in Autósmozi


kidsnews (127éves) - 3 hónapja

A Lupa Drive-in Autósmozi a műfaj 60-as évekbeli amerikai fénykorát igyekszik megidézni, egy 60 m2-es valódi filmvászonra vetítve, természetes környezetben, egy hatalmas szabad placcon élvezheti a nézőközönség a hazai és nemzetközi sikerfilmeket és a filmklasszikusokat. Már a nyitó héten olyan kedvenceket nézhetnek, mint a Ponyvaregény, Bohém Rapszódia vagy a Kincsem.

A vetítések minden héten, napi egy filmmel, csütörtöktől vasárnapig tartanak és az európai remekművektől a legendás amerikai kalandfilmekig, a musicalektől a művészfilmekig több izgalmas tematikát vonultatnak fel.

A Lupa-tó főparkolójában sötétedéskor, pontosabban 21 órakor kezdődnek a vetítések, de a szervezők kérik, hogy legkésőbb háromnegyed 9-ig foglalják el az autósok a helyeiket. Persze már korábban is érdemes a helyszínre kilátogatni, hiszen minden este 19-órától ingyenes a Lupa Beach-re a belépés, ahol a film előtt alkalmunk nyílik a vízparti büfék és bárok között korzózni egyet a sétányon vagy akár beülhetünk egy hangulatos vacsorára is. A mozi parkolóban természetesen az élményhez elmaradhatatlan büfé várja a vendégeket.

A belépőt autónként kell majd megfizetni , cserébe az autóban bármennyien ülhetnek, a szervezők elmondása szerint. A környéken élők nyugalma érdekében nincs kihangosítva az előadás, csak az autórádiókkal lehet befogni a film hangfrekvenciáját. A Lupa főparkolójába előadásokként csak 120 autót engednek be, hogy mindenki jól láthassa a filmvásznat és a helyeket érkezési sorrendben lehet elfoglalni. Jegyeket – a férőhelyek mértékéig – akár elővételben online, akár a helyszínen is meg lehet vásárolni.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.Forrás:

Lupa Beach

2017 Kidsnews | All rights reserved