Kevesebb mint egy hónap múlva startol a Fishing on Orfű!


Papp Júlia (16éves) - 2 hónapja

Idén pótdátummal augusztus 25 és 28 között hirdették meg a Fishing on Orfű magyar könnyűzenei fesztivált. Az első nagy fesztivál volt itthon, ahová már télen lehetett jegyet váltani, mostanra pedig a bérletek teljesen elfogytak, viszont pár napra még elérhetőek napijegyek.

A harmadik covid hullám után az igazán megérdemelt nyári tombolásra kiváló lehetőséget biztosít a FOO csapata, akik ezúttal minden magyar nevet a színpadra hívtak. Ki tudja, meddig élvezhetjük még idén az élőzenét és a tömeges programokat… 

Az ország legnagyobb magyar alternatív zenekarai, mint a 30Y, hiperkarma, Esti Kornél, Csaknekedkislány, Kiscsillag, Blahaluisiana és az Elefánt a nagyszínpadon fognak fellépni, a mostanában egyre népszerűbb Carson Coma szintén a nagy nevek mellett lép színpadra.

Közülük majdnem mindenki frissen megjelent számmal is készül, Beck Zoliéktól a Mesélős-t, az Esti Kornéltól az Utánad-ot, a Csaknekedkislánytól a Tavasz-t, a Blahától az Ott van a nap-ot, az Elefánttól az Én-t és a Kár-t, a Carson Comától pedig a Kékhullám Kempinget hallhatják majd a fesztiválozók.

Az Ivan and the Parazol a vadiúj, online formában még nem is elérhető magyar lemezük számaikkal, az Aurevior. kíséretében érkeznek a fesztiválra.

Lesznek ám, akik nem új számokkal ékeskednek, hanem elköszönni jöttek a lelkes közönségtől.

Pótolja az idén elmaradt jubileumi koncertjét a HS7, a Kistehén zenekar pedig ezúttal búcsúzik a porondtól, és az utolsó fesztiválkoncertjével 20 év után kivonul a magyar alternatív zenetörténelemből. 

Azok se aggódjanak, akik kevésbé kedvelik az underground zenekarokat, vagy akiknek inkább rapre vagy hip-hopra fáj a foga, hiszen a Bëlga és Krúbi maga is helyet kap a műsorban. Azoknak, akik pedig még vadabb vizeken eveznek, a Ricsárdgír boldogítják majd egyik estéjüket.

A repertoár ezen kívül felvonultat legendás zenekarokat, és feltörekvő felállásokat is, esténként pedig hajnalba nyúlóan különböző DJ-k bulijára lehet majd ropni. 

A helyszín különlegessége az Orfűi-tó, amiben napközben hűsíteni tudják magukat a fesztiválozók. Szálláslehetőségek már csak korlátozott számban érhetők el, főleg kempingben sátrazásra számítson az, aki most vág bele a jegyváltásba. 

A fesztivál alapvetően 4 napos, ám a lelkes bérletesek számára 24-én egy beköltöző napot szerveztek, ahol fellép Lovasi András és Kispál András, Beck Zoli, Bérczesi Robi, a Lázár tesók, valamint az Elefánt tagjaiból álló Szendrői-Tóth duó.

A részletes zenei program megtalálható a fesztivál weboldalán: http://www.fishingonorfu.hu/

Jegyértékesítés: https://tixa.hu/fishingonorfu2021

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved