Létra Klub – Egy különleges foglalkoztató központ


Tigirl (16éves) - 1 hónapja

Ugyan eléggé intenzíven ível felfelé az életszínvonalunk, az nem vitás, hogy rohanó, alakuló világunkban egyre több stressznek van kitéve az ember – ezt nem kell magyaráznom, mindenki átélte az elmúlt (lassan) két évet, az őrjítő Covid-parával együtt. A Létra Klub ezt hivatott enyhíteni, mivel ebben a hűvösvölgyi foglalkoztató központban bátran kiengedhetünk, és szabadon játszhatunk, alkothatunk.

A Világszép Alapítvánnyal karöltve jött létre ez a “menedék”, amely idén nyáron a teltházas gyerektáboroktól volt hangos, jövő héttől pedig délutáni foglalkozások is indulnak színjátszás, divattervezés, formatervezés, fair play foci, ének, főzés, kreatív tánc és animáció témában. Az ezekből származó bevételből az alapítványt támogatják, hogy az állami gondozásban nevelkedő gyerekek is egészséges önbizalommal rendelkező, magukat jól ismerő és felszabadult felnőttekké válhassanak.

Senkinek sem könnyű visszarázódni az offline közösségekbe, de ha mindezt olyan környezetben éljük át, ahol türelemmel és elfogadással fordulnak felénk, akkor jóval szorongásmentesebb lesz ez a metódus – a Létra Klub pedig pontosan ezt ígéri.

Ha felkeltette az érdeklődésed, itt tudod elérni a honlapot:  https://letraklub.hu/

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved