Nyárzáró Aurevoir. koncert az Akváriumban


Papp Júlia (16éves) - 3 hete

Szeptember 3-án az Aurevoir. zenekar táncoltatja meg a népet az Akváriumban, hogy az évkezdés előtt még kimulassuk a nyárról maradt utolsó energiáinkat, és újakkal töltődjünk fel.

Az Aurevoir. nyolc zsámbéki fiatalból álló ethno-beat zenekar, akik 2015 óta zenélnek.

A műfajt illetően szeretik szabadon értelmezni magukat és a muzsikájukat. Az ethno-beat megnevezés arra utal, hogy leginkább a Kárpát-medence népzenéje és az angolszász beat-folk hatásai határozzák meg a számaikat, e műfajok hatottak leginkább alkotó tevékenységükre, legfőbb példaképeik a táncházmozgalom és a beatmozgalom jeles képviselői, de igyekeznek nem beszorítani magukat egy tűpontosan meghatározott stílus neve mögé.

Zenéjüket ezáltal sokszínűség jellemzi, a magyar, cigány, ír és délszláv népzene és a 1960-as évek beatzenéje keveredik, a francia kávéházi sanzonok világával és a régi reneszánsz, barokk zenével.

Idén szinte az összes neves magyar fesztiválon felléptek, az Ivan and the Parazol előzenekaraként turnéztak, illetve évközben is velük járták a különböző budapesti és vidéki helyszíneket.

Ezúttal önállóan érkeznek az Akváriumba, vendégként a The Pontiac zenekar kíséri őket. 

A koncertjeiket általában hatalmas hangulat és táncolás van, a tagok aktívan kommunikálnak a közönséggel, most is nagy közös örömzenélésre és táncolásra lehet számítani! 

További információk és jegyek a Facebook oldalukon az eseményben

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és az Instagram-on! Elérsz minket a  Twitter-en és most már a YouTube-on is.2017 Kidsnews | All rights reserved