“Ne búcsúzz szótlanul, Attól semmi nem javul.” – Elköszön a kidsnews.hu szerkesztősége


Braczkó Szilvia (sok- sok éves) - 1 hónapja

Kedves Olvasónk!

Sajnálattal tájékoztatunk, hogy 2021. november 1-jétől nem folytatjuk a Kidsnews.hu szerkesztőség üzemeltetését, és a weboldalunk december 31-e után nem lesz elérhető.

Az oldal négy évig üzemelt nonprofit családi „vállalkozásként”, egy-két hobbi-főszerkesztővel, önkéntes profi szakértőkkel és 30-40 főt számláló, dinamikusan változó amatőr diák szerkesztőgárdával.

A több százezres – egyes platformok szerint milliós – havi olvasottság, a néhány megtisztelő díj és elismerés (pl. Az Év Honlapja 2018, állandó diákújságírónk Vizy Dorka-díja vagy a TEDx meghívás, amiből az egyik legnézettebb hazai TEDx videó készült) ellenére azonban nem sikerült anyagilag fenntartható működést elérnünk, és a továbbiakban magán- és közéleti okokból nem tudjuk és nem kívánjuk folytatni a „küzdelmet”.

Hálásan köszönjük a Kidsnews.hu szerkesztőinek, szakértőinek és támogatóinak, valamint legfőképpen a kedves Olvasóinknak, hogy velünk tartottatok és valamilyen oldalról segítettétek az oldal működését!

Bízunk abban, hogy erőfeszítéseink nem voltak hiábavalóak, tartalmaink sokaknak adtak tájékoztatást és iránymutatást a mindennapokban, és hozzájárultunk egy nyitottabb, kiegyensúlyozottabb, szélesebb látókörű diákgeneráció felnövéséhez.

Őszintén kívánjuk, hogy legyen minél több olyan fórum, ami ugyanezeket a célokat tartja szem előtt és nekik sok sikert és kitartást kívánunk.

Üdvözlettel,

A Kidsnews.hu vezetői2017 Kidsnews | All rights reserved