Agyrém szakértőink


Ha írnál nekünk, dobj egy ​e- mailt a agyrem@kidsnews.hu címre.

A felület nem helyettesíti sem a tanácsadást, sem a terápiát​​ !

Dr. Csernavölgyi Anna
Állatorvos

Már egészen kiskoromtól fogva érdekelnek az állatok és a természet. Az Állatorvosi Egyetemen 2010-ben végeztem. A tanulmányaim alatt Norvégiában voltam ösztöndíjjal. 2011 év eleje óta dolgozom a rendelőben. Szabadidőmben járom a természetet, lovagolok és lovasíjászom. Van egy kutyám, Lupi, aki legszívesebben mindenhova elkísérne és egy lovam, Csinos, akivel épp az erőszakmentes lókiképzés lépéseit tanuljuk közösen.

Dr. Hatházi Katalin
Fogorvos

Dr. Hatházi Katalin vagyok. Munkám során fontosnak tartom a minimálinvazív kezeléseket, preparálási technikákat, prémium minőségű anyagok alkalmazását, és a pácienst érintő problémák hátterében álló biológiai, funkcionális, akár több szakterületet érintő, komplex okok megismerését, az ezeken alapuló pontos diagnózis és egyénre szabott kezelési terv felállítását.

Janda Zsuzsa
Pszichopedagógus

Janda Zsuzsa vagyok, pszichopedagógus. Legfőbb tapasztalatom, hogy mindenkiben van olyan érték, erőforrás, mellyel meg tudja oldani aktuális nehézségeit, ki tud lépni a rossz körökből, képes változni és változtatni.

Kántor Sztella Nóra
Fenntarthatósági szakértő

"Fiatal korom óta érdekel a környezetvédelem, ami részben "A Bolygó kapitánya" c. rajzfilmnek köszönhető. Kereskedelem és marketing szakon végeztem, marketingkommunikáció szakirányon. Ám mire elvégeztem, jórészt ki is ábrándultam belőle, mert a gazdaságtan másodlagos, külső tényezőként tekint a környezeti fenntarthatóságra, holott ez a gazdaság alapja. A TZM (The Zeitgeist Movement) Magyarország Mozgalom Országos Koordinátora vagyok, és a BOCS Alapítvány önkéntese. A BOCS együttműködik a LoveInfo csapatával az app fejlesztésén, melynek eredményeképp a 2019-es verzóba bekerült egy ökológiai nevelésre oktató menüpont. Örömmel koordináltam ezt a fejlesztési projektet."

Kárpáti István
Pénzügyi szakértő

Másfél évtizede foglalkozom pénzügyi témájú oktatással és ezzel kapcsolatos programok szervezésével. Tíz éve csatlakoztam a Közép-európai Brókerképző Alapítványhoz és azóta szervezem a Tőzsdejáték Középiskolásoknak vetélkedőt. Emellett a sci-fi és fantasy filmek és sorozatok a nagy kedvenceim.

Kibédi Varga Katalin
Etikett szakértő

Külügyminisztérium Diplomáciai Protokoll Főosztályán dolgoztam diplomataként. Feladataim közé tartozott a hazánkba akkreditált külföldi képviseletekkel való napi kapcsolattartás, valamint a magas szintű látogatások megszervezése. Így az illemtani és protokoll szabályok számomra evidensek, hiszen az életem részét képezik. Egyrészt szerencsés vagyok, mert tanultam etikettet, protokollt, másrészt így még nagyobb a kontraszt a sok udvariatlanság miatt, amit nap mint nap tapasztalok. Úgy vélem, hogy első sorban a gyerekek etikett és illemtan oktatásával kell és érdemes kezdeni. Gyerekeknek és fiataloknak szánt kurzusainkon tanulóink játékos, laza szellemben kapják meg az információkat. Így a jövőre tekintve hatalmas előnyre tesznek szert az érvényesülés során és még időben megakadályozható a rossz szokások felvétele.

Magyar Erika
Mediátor

"Nem az a dolgunk, hogy megtanítsuk gyermekeinket szembenézni egy kegyetlen és szívtelen világgal. Az a dolgunk, hogy olyan gyerekeket neveljünk, akik kevésbé kegyetlenné és szívtelenné változtatják a világot." Mediációval és más konfliktuskezelési és közösségépítő módszerek alkalmazásával foglalkozom különböző területeken, főként családi kapcsolatok,, iskolai konfliktusok. Közép Európai Mediációs Intézet

2017 Kidsnews | All rights reserved