elég jó tanuló vagyok, tavaly is csak egy négyesem volt, előtte meg kitűnő, a tanárokkal is jól kijövök, szóval nagy sulis gond eddig nem volt, de a biosztanár, akit idén kaptunk, valamiért atommód pikkel rám. már az első órán nekiállt velem izmozni, és azóta is hobbija, hogy elgáncsoljon, ahol tud. Egy büdös vén banya, beszólogat az órán folyton, oké, hogy az osztály jól szórakozik a meccseinken, de nálam most, hogy kettest adott egy dogámra, ami szerintem a legszigorúbban nézve is legalább négyest ér, betelt a pohár. Az osztályban senki nem tudja nálam jobban ezt az anyagot, de anyu nem akar bemenni fogadóórára, hogy beszéljen vele, hiába kértem, azt mondja, ezzel egy szülő csak a gyereke alatt vágja a fát, de legalább nem szidott le a kettesért, pedig máskor mindig szid, hogy nem tanulok eleget és a lustaságom miatt nem lesz belőlem semmi. Sajna az ofőre sem számíthatok, ő jófej volt, megnézette a dogámat egy másik biosztanárral, aki szerint szintén kicsit szigorúan lett ez osztályozva, mégis azt javasolták, inkább nyeljem le ezt a békát, mert a tanárnővel nem érdemes ujjat húzni. oké, hát ha ez mindenkinek ennyire fontos, hogy az én biosztudásom mekkora, akkor lenyelem én ezt a békát, de azt leshetik, hogy én mikor nyitom ki még egyszer a biosz tankönyvet…

teljesen megértem, hogy nagyon rosszul esett, hogy igazságtalanul értékelték a teljesítményedet, és azt is, hogy zavar, hogy semmit sem tehetsz a tanárod ellen. De biztos az a jó megoldás, ha nem nyitod ki a bioszkönyvet? Kit büntetsz ezzel?

Hogyan írhatok a pszichológusnak?

A felület nem helyettesíti sem a tanácsadást, sem a terápiát​​! Arra jó , hogy tudd kifejezni érzéseidet, hogy lásd, hogy ez nem szégyen, hanem egy olyan érték, mely a mélyebb önismerethez vezethet.​ Ha írnál nekünk, dobj egy ​e- mailt a agyrem@kidsnews.hu címre.

2017 Kidsnews | All rights reserved