Rovatsimogató


„Rovatsimogató” elnevezésű programunk keretében keressük olyan együttműködő partnereket, akik hisznek a jövő generációjában, akik számára fontos, hogy ma szólhasson a jövő munkavállalójához, a holnap tudatos fogyasztójához. Azokhoz a gondolkodó tizenévesekhez, akik a következő évek meghatározó szereplői lesznek. Már ma is  sok területen találkozunk akadályokkal, amit csak a most felnövekő generáció lesz képes feloldani. Gondoljunk csak a lassan világ méretű képzett munkaerőhiányra, esetleg a környezettudatos fogyasztásra, vagy akár az átgondolt környezetvédelem szükségességére a társadalom összes szintjén.

Keressük azokat a vállalatokat, szervezeteket,  akik átlátják, hogy ma közösen kell tennünk azért, hogy a holnap létezzen. A velünk együttműködő partnereknek lehetőséget szeretnénk biztosítani arra, hogy a jövő generációját tájékoztassák iparáguk lehetőségeiről, fejlesztéseiről, újdonságairól, híreiről.

Ma a globalizált termelés rengeteg innovációval készül a jövőre, melyekről fontos, hogy a kidsnews olvasói hiteles és lényegretörő információhoz jussanak. Gondolhatunk itt az önvezető autók világától, a megváltozott fizetési eszközökön keresztül, a mezőgazdaság kihívásaira, amit Önök,  vezető vállalataink képviselői mindenkinél jobban ismernek.

Azonban olvasóink nem csak a jövőnek meghatározó szereplői, hanem erős formáló hatással bírnak napjainkban. Lobbierejük meghatározó közvetlen mikrokörnyezetükben is.  Amit ők megértenek és elsajátítanak készség szinten, azzal átformálják saját jelen környezetüket is.

Ki merne ma már bármelyik tizenéves elött eldobni szemetet az utcán?  Ehhez nagyban hozzájárult az iskolákban indított szelektív hulladék gyűjtéssel kapcsolatos felvilágosítási programnak. Ahol az egész társadalmat pár év alatt a gyerekkel közösen formálták arra, hogy mindenki számára egyértelmű legyen az ökolábnyom kisebbítésének fontossága. Természetesen ez a munka sem ért még véget, és ezen a területen is rengeteg tennivaló vár még a társadalom összes szereplőjére.

A kidsnews.hu társadalmi felelősségvállalásának és etikai kódexének megfelelően beállított hirdetési felületekkel is rendelkezik.

A kidsnews.hu minden esetben együttműködik olyan partnerekkel, akik mondanivalója fontos az olvasóink számára. Azonban az is lényeges, hogy partnereink számára is hozzájáruljanak az oldal hosszú távú fenttarthatóságához. Így támogathatók cikkeink, rovataink, fő rovataink, heti és havi érzékenyítő témáink.

Támogatóinkat minden esetben kiemeljük az oldalon, és segítünk olyan együttműködési módok rugalmas kidolgozásában, ami partnereink számára a legoptimálisabb.  Hiszünk Magyarország döntéshozóiban, a vállalatok vezetőiben, hogy megértik és támogatni fogják a kidsnews.hu céljait, és készek befektetni a gondolkodó tizenévesekbe és a felnővő generációk igényességre nevelésében.

Amennyiben szeretne részt venni, támogatni vagy egyszerűen csak érdekli a munkánk, állunk szíves rendelkezésére.

Médiaajánlatunk itt érhető

Együttműködő partnereink:

2017 Kidsnews | All rights reserved