TTS Members


A TTS a kidsnews.hu fejüket is aktívan használó olvasóinak társasága, afféle elit klub. Az oldalunkon való regisztrációval majd nemcsak a fórumokon való hozzászólási jogát szerzed meg, hanem tagja leszel a gondolkodó tizenévesek egy olyan új közösségének, ami ennél reményeink szerint jóval több lehetőséget biztosít számodra. A közösség létrehozásával célunk egy olyan társaság összefogása, aminek a tagjai saját korosztályukban is szellemi partnereket és megfelelő tudásbázist találnak egymásban, bármilyen irányú legyen is az érdeklődésük. Figyeld az oldalt és légy tagja te is  épülő közösségünknek, és részesülj az ezzel járó előnyökből!

 

Segítség, digitális bennszülött a gyerekem!” – Munkahelyi/ Iskolai érzékenyítő program / családi nap

A TEDxDanubia című előadás minden várakozást felülmúlóan óriási sikert ért el, és negyedév alatt közel 150 ezer megtekintéssel az egyik legsikeresebb lett a magyarországi TED előadások között.

Az erről készült videót számtalan iskolában vetítették le vagy hívták meg az előadókat, hogy segítsék a párbeszédek elindítását a generációk között. Ezek a találkozások pedig lassan érzékenyítő programmá alakultak.

 

Szexuális edukáció -rendhagyó osztályfőnöki óra

Rendhagyó osztályfőnöki óra

Székesfehérváron jártunk és rendhagyó osztályfőnöki órát tartottunk a Comenius Általános Iskolában. A LoveInfo mobilapplikáció egyik fejlesztőjével közösen a szexualitásról beszélgettünk a diákokkal.

 

Internetes tévhitek a sperma és a petesejt szemszögéből, avagy szexuális nevelés fehérvári fiataloknak

2017 Kidsnews | All rights reserved